Personeel

Gegevensbeheer Gegevensbeheer
Hierin breng je de personeelsgegevens in.
Dienstonderbrekingen Dienstonderbrekingen
Al de dienstonderbrekingen van de personeelsleden moeten verwerkt worden tot een EDISON RL-2. Door het inbrengen van de dienstonderbrekeningen kunnen we deze verwerken tot overzichtslijsten, statistieken en grafieken.
Lijsten Lijsten
De ingebrachte gegevens kunnen we verwerken tot allerlei lijsten, etiketten en statistieken.
RVA-documenten RVA-documenten
De mogelijke RVA-documenten kunnen vanuit het programma aangemaakt en afgedrukt worden.
Pers-documenten Pers-documenten
De pers-documenten zijn veelal vervangen door EDISON RL-berichten. Toch zijn er nog pers-documenten voor het doorgeven van dienstonderbrekingen, vaste benoeming en reaffectatie.
Andere documenten Andere documenten
Er bestaan veel documenten in het onderwijs. In de schooladministratie maken we deze verschillende documenten aan. Dit kan gaan voor het aanvragen van kraamgeld tot arbeidsovereenkomsten, documenten pensioen, documenten moederschapsbescherming enz... .
Microsoft Word en Excel Microsoft Word en Excel
De gegevens kunnen geƫxporteerd worden in de vorm van tabellen naar word en excel. Tevens kunnen er in word documenten aangemaakt en ingevuld worden met gegevens vanuit de schooladministratie.
Edison Edison
Sinds 1995 zijn er heel wat gebeurtenissen die op een elektronische manier moeten doorgegeven worden. Al deze RL-berichten kunnen aangemaakt worden en met behulp van het EDISON-programma verzonden worden naar het Departement Onderwijs. Ook de terugmeldingen worden door de schooladministratie verwerkt.
Grafieken Grafieken
Heel wat informatie kan overzichtelijk verwerkt worden tot statistieken en grafieken.

Vorige

© 1986 - 2022 Broekx BVBA. Alle rechten voorbehouden.